Новости
Cum achit?

Cum achit?

14-03-2023

Este important să achitați datoriile la timp, în primul rând deoarece Vă creați o istorie de creditare bună. Acest fapt în viitor vă va oferi o mulțime de avantaje: Dobânzi mai mici, Credit mai mare, acordare mult mai rapidă, etc.

Oferim următoarele modalități de achitare a creditelor la CreditBun:

1. În numerar în oficiul nostru: Chișinău-Buiucani. Poate achita orice persoană care are nr. la contract sau Numele Prenumele clientului, sau codul personal al clientului.

2. În numerar la orice oficiu poștal din țară: Poate achita orice persoană care are nr contractului. Se apropie la ghișeul oficiului poștal, spune nr. contractului și că dorești să achite creditul la CreditBun.

3. În numerar la orice filiala VictoriaBank și FinComBank: Poate achita orice persoană cu buletinul și contractul de credit sau Debitorul cu nr. contractului și buletinul.

4. În numerar la orice terminal de plăți: Poate achita orice persoană introducând nr contractului.

5. Prin transfer cu cardul direct de pe site-ul nostru: Pentru a merge la pagina achitării click aici: https://www.creditbun.md/cabinet

6. Prin transfer prin WebBanking pe contul CreditBun: Datele bancare ale OCN CreditBun SRL le găsiți aici: Date bancare.

7. Prin transfer prin aplicatia VictoriaBank VB24: Poate achita orice persoană având nr contractului.